Posted by : Nikola B 1. 5. 2013.


Evo i kratkog izvoda iz sadržaja:

PayPal u Srbiji: Podsticaj e-trgovini
Značaj početka rada PayPala u Srbiji ne ogleda se samo u funkcionalnostima koje nam donosi ta usluga. Ako posmatramo širu sliku i državne inicijative za donošenje novih i izmenu starih zakona koji će pospešiti poslovanje na internetu, uviđamo da je ovo tek prvi korak.

Intel Haswell: Štedljiva mikroarhitektura
U trci za najboljeg frekvencija je sada tercijarna stvar. Traže se performanse po jedinici utrošene snage i autonomija u desetinama sati. Intelova nova mikroarhitektura pokušava da se na tržištu preporuči kao dovoljno dobra.

Samsung Galaxy S4: Vidljiva poboljšanja
Galaxy S4 je naslednik popularnog modela S3, jednog od najprodavanijih Androida u protekloj godini. Pod sloganom „životni saputnik”, S4 se promoviše kao sveobuhvatan telefon za svačiji ukus i najrazličitije potrebe, ali ne baš i za svačiji džep.

Intel Next Unit of Computing: Sledeća stvar
Intelov mali džin ne predstavlja revoluciju, ali jeste perspektivna platforma za dalji razvoj, i imamo utisak da trenutni modeli NUC predstavljaju samo vesnike onoga što bi ova platforma mogla da postane.

3D štampači: Kreativnost pod kontrolom
Konačno je došao trenutak da 3D štampači prestanu da budu skupa egzotična tehnologija i presele se u svakodnevicu „prosečnih potrošača”

AMD Radeon HD 7990: Sveti gral
Nakon što su neki nagoveštavali da se neće ni pojaviti, AMD je ipak predstavio svoj najnoviji odgovor na pitanje „koja je najbrža grafička kartica na svetu?”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Nikola Bulj -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -